ER IS ALTIJD MEER TE ONTDEKKEN

De laatste updates in de wereld van online marketing en meer!

Nieuwe Junior Online Marketeer: Lorenzo

Werknemer revisto foto

Hallo allemaal, mijn naam is Lorenzo de Graaff en sinds vandaag werkzaam binnen team Revisto. In deze blog wil ik mijzelf even voorstellen.  

Over mij

Ik ben Lorenzo de Graaff, op dit moment ben ik 19 jaar oud en woonachtig in Naaldwijk. Ik heb de opleiding e-commerce manager afgerond aan het Zadkine in Rotterdam. Daardoor heb ik veel verschillende dingen geleerd omtrent online marketing. Hier is ook voornamelijk mijn interesse voor online marketing en social media advertising ontstaan. In mijn vrije tijd ga ik graag lekker naar buiten, een drankje drinken met mijn vrienden of vriendin. En als ik er tijd voor heb, ga ik graag af en toe even gamen.

Werken bij Revisto

Sinds deze week ben ik 4 dagen per week actief als junior online marketeer bij Revisto. Hier wilde ik werken omdat mijn interesses voornamelijk bij online marketing ligt. De laatste 3 jaar heb ik op school al veel geleerd over de theorie en nu kan ik dit eindelijk gaan toepassen in de praktijk. Ik schiet Revisto te hulp bij verschillende activiteiten, zo zal ik vooral gaan ondersteunen bij SEO. Ik ben erg blij dat ik bij Revisto ben gaan werken. Hier ga ik veel nieuwe dingen leren, mezelf verder ontwikkelen, maar ook eindelijk het geleerde in de praktijk brengen.

Ik heb er veel zin in om hier te gaan werken en mezelf verder te ontwikkelen!

Gerelateerde blogs

Nieuwste Aanwinst: Lorenzo

Nieuwe Junior Online Marketeer: Lorenzo Hallo allemaal, mijn naam is Lorenzo de Graaff en sinds vandaag werkzaam binnen team Revisto. In deze blog wil ik mijzelf even voorstellen.   Over mij Ik...
Lees meer

De juiste SEO-content schrijven? Dat doe je zo! (4 tips)

De juiste SEO-content schrijven? Dat doe je zo! (4 tips) Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is content. Hoe zorg jij ervoor dat de content op jouw website je naar de...
Lees meer

Wat is SEO?

Wat is seo? Misschien heb je er wel eens van gehoord, maar wat is SEO en waarom is het belangrijk voor jouw website?  De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization, ook...
Lees meer