ONLINE NAAR DE TOP GAAN?

We helpen je graag!

Contact

CONTACT

Wil je meer informatie of advies over online marketing? Of heb je meer algemene vragen en wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact op met een van onze online marketing specialisten via onderstaand formulier.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijf online naar de top te krijgen!

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Team - liggend

HANDIGE INFO

Kom je binnenkort bij ons op bezoek? Wij zijn te vinden in een kantoorpand tussen twee vaarwateren aan de Havenstraat 55 in Monster.

TIP! De navigatie leidt je naar de verkeerde kant van het water. Ga bij KUBO en DS Hortitrade de brug over, voor het hek naar links en rij langs het water tot je tegen een zwart gebouw aanrijdt met digitale klok. Volg binnen de bestickering en je hebt ons gevonden!

Waar zitten wij dan?

Havenstraat 55
2681 LC, Monster (Zuid-holland)
Nederland

Veelgestelde vragen (FAQ)

Staat de koffie met koek al klaar?

Zeker! Je bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een bakje koffie. Je kunt ons van alles vragen en wij helpen je op weg!

P.S. wij kunnen op bezoek zijn bij klanten, dus bel even voor je komst ūüėĄ

Wat is onze werkwijze?

Door een volledige aanpak van de online marketing, zorgen wij dat alle kanalen met elkaar verbonden worden en elkaar zelfs versterken. Wanneer wij voor je aan de slag gaan, is de inzet van jouw online marketing niet meer gebaseerd op gokken en hopen. Wij zorgen voor een gedegen plan, met aantoonbare resultaten. 

Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende, gratis inspiratiesessie aan!

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Door SEO in te zetten verbeter je de online vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google.

 

Het doel van SEO is om jouw website zo te optimaliseren dat deze hoger in de organische zoekresultaten van een zoekmachine verschijnt. Zo is jouw website beter vindbaar voor potenti√ęle klanten die naar relevante zoektermen zoeken.¬†

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren.¬†Zoekmachine adverteren¬†is een manier om jouw producten of website te laten zien aan potenti√ęle klanten via zoekmachines als Google. Als iemand naar een bepaald product of dienst zoekt, verschijnen er vaak advertenties boven de zoekresultaten. Deze advertenties zijn het resultaat van SEA.

 

In tegenstelling tot SEO, is SEA een manier om snel meer verkeer naar jouw website te leiden. Zoekmachine adverteren kan een krachtige manier zijn om potenti√ęle klanten te bereiken en de online zichtbaarheid van jouw website te vergroten.

Wat zijn Social Ads?

Steeds meer mensen maken gebruik van social media. Daarom kan het inzetten van Social Media Ads een effectieve manier zijn voor jouw bedrijf. Als jouw bedrijf een account heeft op deze platforms, heb je de mogelijkheid om jouw bedrijf daarop te laten zien via advertenties!

Denk aan adverteren op Facebook, Instagram, YouTube, TikTok of LinkedIn!