ER IS ALTIJD MEER TE ONTDEKKEN

De laatste updates in de wereld van online marketing en meer!

17 gratis websites voor linkbuilding!

Een van de diensten die Revisto biedt is linkbuilding. Wat kan je hier nou zelf aan doen? In deze blog helpen wij jou een stukje op weg!

Linkbuilding blog

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO en draagt bij aan het verbeteren van de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Bij linkbuilding worden relevante “backlinks” geplaatst op andere websites die naar jouw website verwijzen. Hierdoor neemt de autoriteit van je website toe. Dit kan een positieve bijdrage hebben aan je rankings in Google.

Wat is de domein autoriteit?

De domein autoriteit van een domein is een cijfer op schaal van 1-100 en geeft de betrouwbaarheid en kwaliteit van een website weer. Een goede backlink telt als een stem voor een website. Hoe meer stemmen, hoe hoger Google jouw website in zijn rankings zal plaatsen. De autoriteit van een website is te meten met de MozBar.

Hoe start ik met linkbuilding?

Uiteraard kan je binnen het eigen netwerk vragen of er linkmogelijkheden zijn. Denk aan een websites van een branchevereniging of sites van leveranciers of klanten. Om direct een start te maken hebben wij hieronder 17 sites geselecteerd waar je jouw bedrijfspagina en link kan toevoegen. Zo kom je direct van de kade met linkbulding en ga je aan de slag met het verhogen van jouw website autoriteit! 

17 gratis websites waarop je backlinks kunt plaatsen

Meer weten over linkbuilding?

Met behulp van ons netwerk, tools en kennis helpen we jou aan een hogere domeinwaarde en zichtbaarheid op zoektermen die er toe doen. Een kwalitatieve en doorlopende inzet geeft voorsprong op concurrenten. V.a. 4 uur p/m gaan wij al aan de slag met linkbuilding. 

Neem nu contact met ons. We helpen je graag jouw posities in zoekmachines verder te verbeteren!

Gerelateerde blogs

Stage Online Marketeer

Stage Online Marketing Westland Online Marketing Stage Daar hebben we iemand voor nodig die analytisch is en kennis wil opdoen in content-optimalisatie, SEA, SEO en Social media. Online ontwikkelingen gaan razendsnel. Je...
Lees meer

Nieuwste Aanwinst: Lorenzo

Nieuwe Junior Online Marketeer: Lorenzo Hallo allemaal, mijn naam is Lorenzo de Graaff en sinds vandaag werkzaam binnen team Revisto. In deze blog wil ik mijzelf even voorstellen.   Over mij Ik...
Lees meer

Online Marketing Specialist

Vacature: Online Marketing Specialist gezocht! Online Marketing Specialist bij Revisto Online Marketing Wij zijn op zoek naar een creatieve en enthousiaste Online Marketing Specialist om ons team van SEA- en SEO-specialisten verder...
Lees meer