SEO - JOUW BEDRIJF
ONLINE VINDBAAR?

Door slimme inzet van SEO zorgen wij daarvoor!

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Stel je eens voor dat je in de supermarkt voor een groot schap staat met tientallen soorten van hetzelfde product. Welke moet je kiezen? Je doet wat de meeste mensen doen. Je steekt een arm vooruit en pakt datgene waar je oog als eerste op viel. Door het inzetten van SEO zetten wij als SEO experts Westland jouw merk /  product op ooghoogte in het schap!

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Door SEO in te zetten verbeter je de online vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google.

Samenwerken?

Neem contact met ons op, zodat één van onze SEO-specialisten in het Westland je kan helpen bij het aanpakken van de SEO van jouw bedrijf. Wij ontzorgen je volledig en zetten jouw SEO-strategie ijzersterk neer, zodat jouw bedrijf online zichtbaar is!

de voordelen van seo

MEER WETEN OVER SEO?

In deze FAQ beantwoorden we alle vragen die je hebt over SEO. Nog steeds geen antwoord op je vraag gekregen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en we beantwoorden al je vragen!

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Door SEO in te zetten verbeter je de online vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines zoals Google.

Het doel van SEO is om jouw website zo te optimaliseren voor de zoekmachines dat deze hoger in de organische zoekresultaten van een zoekmachine verschijnt. Zo is jouw website beter vindbaar voor potentiële klanten die naar relevante zoektermen zoeken. 

Waarom is SEO belangrijk?

Dagelijks zoeken miljoenen mensen via zoekmachines als Yahoo, Google en Bing naar antwoorden of oplossingen. Het liefst wil je zoveel mogelijk organisch verkeer (bezoekers vanuit zoekmachines) naar jouw website krijgen, want dit is gratis verkeer! 

De inzet van SEO is belangrijk om de online zichtbaarheid te vergroten van jouw bedrijf in de zoekresultaten van de zoekmachines. Door onze zoekmachine optimalisatie specialist kan het organisch verkeer naar jouw website toenemen, wat kan leiden tot meer leads en conversies.

Hoe verbeter je de SEO van je website?

Ontdek de sleutel tot online zichtbaarheid! Bij Revisto, jouw SEO-experts, finetunen we voortdurend de elementen die de ranking van jouw website beïnvloeden. Van content en techniek tot autoriteit, we duiken in alle aspecten van SEO om een geoptimaliseerde website voor de zoekmachines te creëren die beter vindbaar is. Laat ons de SEO-knoppen bedienen en til je online aanwezigheid naar een hoger niveau!

Wat doe je als SEO-specialist?

Als toegewijde zoekmachine specialisten richten wij ons op het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, zonder concessies te doen aan de gebruikerservaring. Voortdurend finetunen we jouw website met methoden zoals zoekwoordenonderzoek, analyses, contentoptimalisatie en linkbuilding. Het resultaat? Relevante bezoekers voor jouw site. Kies voor de vertrouwde expertise van de SEO-specialist in Westland en versterk je online aanwezigheid!

Wat zijn de 3 SEO pijlers?

SEO elementen kunnen we onderverdelen in de 3 pijlers van SEO: content, techniek en autoriteit.

Content

Alle informatie die op jouw website te vinden is zoals: tekst, afbeeldingen en video’s, noemen we content. Denk hierbij aan blogs of diensten pagina’s. Jouw content marketing kan SEO geoptimaliseerd worden. We starten altijd vanuit een Zoekwoorden Onderzoek. Zo weet je welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt en geschikt zijn voor zoekmachine optimalisatie.

Techniek
De techniek, oftewel technische SEO, van jouw website speelt in op de gebruiksvriendelijkheid voor een bezoeker, maar ook op de begrijpelijkheid voor Google. Ondanks dat het niet altijd zichtbaar is voor de gebruiker, is de achterliggende techniek heel belangrijk bij SEO. Google vindt het belangrijk als een website goed werkt, maar ook de mobiele versie moet goed werken om een hoge ranking te krijgen.

Autoriteit
Om beter vindbaar te worden in zoekmachines, is autoriteit belangrijk. Zoekmachines beschouwen websites met een goede reputatie als betrouwbaar. Je kunt autoriteit opbouwen met je website door links van andere websites naar jouw website te verkrijgen. Door middel van linkbuilding werken we aan het uitbreiden van een aantal verwijzingen naar de website en het sterker maken van het eigen linkprofiel t.o.v. concurrenten.

ONZE SEO DIENSTEN

Er zijn veel factoren die worden meegenomen bij de ranking van jouw website of pagina’s in de zoekmachines. Er zijn veel onderdelen bij SEO waaraan je kan werken, zodat jouw pagina’s beter vindbaar worden online. Al deze SEO elementen kunnen we onderverdelen in de 3 pijlers van SEO: content, techniek en autoriteit. Bij Revisto zijn wij als SEO-specialisten en tevens als SEO expert Westland continu bezig om aan de knoppen te draaien en zo een SEO geoptimaliseerde website voor jou te creëren!

SEO-Tekst schrijven
SEO Analyse
Linkbuilding
Zoekwoorden Onderzoek
Google Bedrijfsprofiel
Samenwerken?

SEO-tekst schrijven

Hoger in de zoekresultaten, meer potentiële klanten op jouw website en meer leads… Dat begint allemaal bij goede SEO-teksten en content op jouw website. 

Wij als specialisten in het schrijven van goede SEO-teksten helpen je graag verder. Met een web vol aan online content is het belangrijk dat jouw SEO-tekst eruit springt!

seo tekst schrijven
seo analyse

SEO ANALYSE

SEO bestaat uit verschillende onderdelen, die wij graag voor je analyseren en optimaliseren. Ten eerste is het belangrijk dat je website technisch op orde is. Zaken als een goede laadsnelheid en een responsive design zorgen ervoor dat Google je site een hogere ranking toekent. 

Linkbuilding

Door linkbuilding krijg je relevante links op het internet die verwijzen naar jouw website. Zo neemt de rankingkracht toe. Backlinks op relevante websites voor jouw bedrijf gelden als een “stem” op jouw domein. Hoe meer stemmen, hoe populairder je wordt!

seo linkbuilding
seo zoekwoordenonderzoek

Zoekwoorden onderzoek

Online vindbaar worden begint bij weten welke zoektermen jouw potentiële klanten gebruiken om te vinden wat ze zoeken. Wanneer je een lijst hebt met relevante zoekwoorden, kan je deze gebruiken om jouw content te optimaliseren. 

Google Bedrijfsprofiel

Deze gratis tool van Google optimaliseert de weergave van je bedrijfsinformatie, zowel in de zoekresultaten als op Google Maps. Dit draagt bij aan het verhogen van jouw online zichtbaarheid! Wanneer mensen bijvoorbeeld zoeken op jouw bedrijfsnaam

seo bedrijfsprofiel

Klant Review

Adesys-Diana-van-Vliet

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN