SEO - JOUW BEDRIJF
ONLINE VINDBAAR?

Door slimme inzet van SEO zorgen wij daarvoor!

SEO specialist

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Stel je eens voor dat je in de supermarkt voor een groot schap staat met tientallen soorten van hetzelfde product. Welke moet je kiezen? Je doet wat de meeste mensen doen. Je steekt een arm vooruit en pakt datgene waar je oog als eerste op viel. Door het inzetten van SEO zetten wij jouw merk /  product op ooghoogte in het schap!

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Door SEO in te zetten verbeter je de online vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google.

Samenwerken?

Neem contact met ons op, zodat één van onze SEO-specialisten je kan helpen bij het aanpakken van de SEO van jouw bedrijf. Wij ontzorgen je volledig en zetten jouw SEO-strategie ijzersterk neer, zodat jij online zichtbaar bent!

de voordelen van seo

MEER WETEN OVER SEO?

In deze FAQ beantwoorden we alle vragen die je hebt over SEO. Nog steeds geen antwoord op je vraag gekregen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en we beantwoorden al je vragen!

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Door SEO in te zetten verbeter je de online vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google.

 

Het doel van SEO is om jouw website zo te optimaliseren dat deze hoger in de organische zoekresultaten van een zoekmachine verschijnt. Zo is jouw website beter vindbaar voor potentiële klanten die naar relevante zoektermen zoeken. 

Waarom is SEO belangrijk?

Dagelijks zoeken miljoenen mensen via zoekmachines als Yahoo, Google en Bing naar antwoorden of oplossingen. Het liefst wil je zoveel mogelijk organisch verkeer (bezoekers vanuit zoekmachines) naar jouw website krijgen, want dit is gratis verkeer! 

De inzet van SEO is belangrijk om de online zichtbaarheid te vergroten van jouw bedrijf in de zoekresultaten van de zoekmachines. Hierdoor kan het organisch verkeer naar jouw website toenemen, wat kan leiden tot meer leads en conversies.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Er zijn honderden factoren die worden meegenomen bij de ranking van jouw website of pagina’s in de zoekmachines. Er zijn veel onderdelen bij SEO waaraan je kan werken, zodat jouw pagina’s beter vindbaar worden online. Al deze SEO elementen kunnen we onderverdelen in de 3 pijlers van SEO: content, techniek en autoriteit. Bij Revisto zijn wij als SEO-specialisten continu bezig om aan de knoppen te draaien en zo een SEO geoptimaliseerde website voor jou te creëren!

Wat is een SEO-specialist?

Zoek je een SEO-specialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Wij als SEO-specialisten houden ons bezig met het optimaliseren van een website voor zoekmachines. Daarbij verliezen we uiteraard de gebruikerservaring op de website niet uit het oog. Wij draaien continu aan de knoppen om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Door het uitvoeren van o.a. zoekwoorden onderzoek, analyses, content optimalisatie en linkbuilding, zorgen wij dat jouw website relevante bezoekers krijgt. Wij zijn niet voor niets de SEO specialist Westland.

Wat zijn de 3 pijlers van SEO?

SEO elementen kunnen we onderverdelen in de 3 pijlers van SEO: content, techniek en autoriteit.

Content

Alle informatie die op jouw website te vinden is zoals: tekst, afbeeldingen en video’s, noemen we content. Denk hierbij aan blogs of diensten pagina’s. Jouw content marketing kan SEO geoptimaliseerd worden. We starten altijd vanuit een Zoekwoorden Onderzoek. Zo weet je welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt en geschikt zijn voor zoekmachine optimalisatie.

Techniek
De techniek, oftewel technische SEO, van jouw website speelt in op de gebruiksvriendelijkheid voor een bezoeker, maar ook op de begrijpelijkheid voor Google. Ondanks dat het niet altijd zichtbaar is voor de gebruiker, is de achterliggende techniek heel belangrijk bij SEO. Google vindt het belangrijk als een website goed werkt, maar ook de mobiele versie moet goed werken om een hoge ranking te krijgen.

Autoriteit
Om beter vindbaar te worden in zoekmachines, is autoriteit belangrijk. Zoekmachines beschouwen websites met een goede reputatie als betrouwbaar. Je kunt autoriteit opbouwen met je website door links van andere websites naar jouw website te verkrijgen. Door middel van linkbuilding werken we aan het uitbreiden van een aantal verwijzingen naar de website en het sterker maken van het eigen linkprofiel t.o.v. concurrenten.

ONZE SEO DIENSTEN

Er zijn veel factoren die worden meegenomen bij de ranking van jouw website of pagina’s in de zoekmachines. Er zijn veel onderdelen bij SEO waaraan je kan werken, zodat jouw pagina’s beter vindbaar worden online. Al deze SEO elementen kunnen we onderverdelen in de 3 pijlers van SEO: content, techniek en autoriteit. Bij Revisto zijn wij als SEO-specialisten continu bezig om aan de knoppen te draaien en zo een SEO geoptimaliseerde website voor jou te creëren!

SEO-Tekst schrijven
SEO Analyse
Linkbuilding
Zoekwoorden Onderzoek
Google Bedrijfsprofiel
Samenwerken?

SEO-tekst schrijven

Hoger in de zoekresultaten, meer potentiële klanten op jouw website en meer leads… Dat begint allemaal bij goede SEO-teksten en content op jouw website. 

Wij als specialisten in het schrijven van goede SEO-teksten helpen je graag verder. Met een web vol aan online content is het belangrijk dat jouw SEO-tekst eruit springt!

seo tekst schrijven
seo analyse

SEO ANALYSE

SEO bestaat uit verschillende onderdelen, die wij graag voor je analyseren en optimaliseren. Ten eerste is het belangrijk dat je website technisch op orde is. Zaken als een goede laadsnelheid en een responsive design zorgen ervoor dat Google je site een hogere ranking toekent. 

Linkbuilding

Door linkbuilding krijg je relevante links op het internet die verwijzen naar jouw website. Zo neemt de rankingkracht toe. Backlinks op relevante websites voor jouw bedrijf gelden als een “stem” op jouw domein. Hoe meer stemmen, hoe populairder je wordt!

seo linkbuilding
seo zoekwoordenonderzoek

Zoekwoorden onderzoek

Online vindbaar worden begint bij weten welke zoektermen jouw potentiële klanten gebruiken om te vinden wat ze zoeken. Wanneer je een lijst hebt met relevante zoekwoorden, kan je deze gebruiken om jouw content te optimaliseren. 

Google Bedrijfsprofiel

Deze gratis tool van Google optimaliseert de weergave van je bedrijfsinformatie, zowel in de zoekresultaten als op Google Maps. Dit draagt bij aan het verhogen van jouw online zichtbaarheid! Wanneer mensen bijvoorbeeld zoeken op jouw bedrijfsnaam

seo bedrijfsprofiel

Klant Review

Adesys-Diana-van-Vliet

Al 3 jaar een fantastische, flexibele relatie met deze SEO en SEA experts! Vanuit het bedrijf is er zelfs al langer een prettige samenwerking. Ze blijven ons uitdagen elke keer een stapje hoger te komen en denken goed met ons mee; en zeker ook out of the box! Altijd een helpende hand in de breedste zin van het woord. Zeker een aanrader als partner!

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN