Opvallend adverteren?

Dat doe je via Social Media adverteren!

Social ads specialist

Social Media Adverteren

Het gebruik van social media blijft groeien en het heeft een unieke positie: je kunt jouw doelgroep er gericht aanspreken. Waar worden ze blij van? Welke afbeeldingen of video’s hebben het meest impact op ze? 

Zo spelen we slim in op verschillende interesses. En niet onbelangrijk, bereiken we naast de target doelgroep ook vergelijke doelgroepen van jouw best presterende doelgroep. Mooi meegenomen, toch? Wij helpen je graag met  adverteren via social media en maken jouw bedrijf zichtbaar!

Samenwerken?

Neem contact met ons op, zodat we kunnen helpen bij het opzetten van een ijzersterke Social Media advertentie campagne en jouw positie in de zoekmachines te verbeteren!

de voordelen van social media adverteren

MEER WETEN OVER social media adverteren?

In deze FAQ beantwoorden we alle vragen die je hebt over Social Ads. Nog steeds geen antwoord op je vraag gekregen?
Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en we beantwoorden al je vragen!

Wat zijn Social Media Ads?

Steeds meer mensen maken gebruik van social media. Daarom kan het inzetten van Social Media Ads een effectieve manier zijn voor jouw bedrijf. Als jouw bedrijf een account heeft op deze platforms, heb je de mogelijkheid om jouw bedrijf daarop te laten zien via advertenties!

Deze social media kanalen zijn persoonlijk en bieden grote kansen om jouw doelgroep op de juiste manier te bereiken.

Hoe werkt adverteren op social media?

Social advertising is een effectieve manier om het meeste uit je budget te halen. Er worden advertenties geplaatst op social media kanalen als Instagram, LinkedIn, etc. Door gericht te adverteren op basis van de demografie, geografie en interesse van jouw doelgroep, kunnen we potentiële klanten vinden en het bereik van jouw bedrijf uitbreiden. Bovendien kunnen we met remarketing het conversiepercentage verhogen of eerdere websitebezoekers nogmaals targetten. Kortom, adverteren op social media kan jouw bedrijf online vindbaar maken!

Waarom adverteren op social media?

Het gebruik van social media neemt toe, wat zorgt voor een groot bereik via deze kanalen. 

Social advertising heeft vele voordelen ten opzichte van offline adverteren. Zo kan je advertenties tonen aan jouw specifieke doelgroep, makkelijk de resultaten van jouw advertentie zien en krijg je inzicht in hoeveel mensen de advertentie hebben gezien, aangeklikt of hebben gereageerd. Social media kanalen zijn een goede plek om effectief en efficiënt te adverteren!

Hoeveel kost adverteren op social media?

De kosten voor adverteren op social media kunnen variëren afhankelijk van het kanaal waarop geadverteerd wordt, de doelgroep en het doel. Er kan bijvoorbeeld betaald worden per ontvangen klik, per interactie die voortkomt uit jouw advertentie of per duizend weergaven. Wanneer je een maximum budget instelt, houd je de controle over de advertentiekosten.

Bekijk hieronder per dienst wat de kosten zijn per social media platform.

Onze Social Ads diensten

Het gebruik van social media blijft maar groeien, dus het kan interessant zijn voor jouw bedrijf om te starten met Social Media Adverteren. Spreek jouw doelgroep aan via social media kanalen als Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube en TikTok. Bekijk hieronder wat wij voor je kunnen betekenen op deze platforms.

Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
TikTok
Samenwerken?

instagram

Het plaatsen van betaalde advertenties op Instagram is een manier om jouw bedrijf te promoten. Instagram is nog steeds een van de meest populaire social media platformen en voor veel bedrijven dan ook een hele interessante vorm van online marketing. Ook voor jouw bedrijf!

facebook

Facebook advertising is bij veel bedrijven een populair onderdeel van het online marketingbeleid. En dat is niet voor niks. Het medium heeft, ondanks de steeds groter wordende concurrentie van andere platformen, nog altijd zo’n 3 miljard gebruikers. Adverteren op Facebook mag je dus zeker niet vergeten in de online strijd om de klant!

linkedin

LinkedIn is het perfecte platform als je op zoek bent naar B2B-leads om je online marketingdoelen te behalen. Het is het grootste zakelijke netwerk ter wereld, met een zeer groot bereik. Grote kans dus dat je hier precies de doelgroep vindt voor jouw aanbod.

youtube

YouTube is een van de grootste en meest populaire sociale media platformen ter wereld en heeft miljarden gebruikers. Door dit enorme bereik is het een geschikte manier om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

tiktok

TikTok is razend populair, vooral onder jongeren. Maar ook steeds meer volwassenen weten TikTok te vinden. Het social media platform heeft een enorm bereik, wat steeds groter wordt. Wil jij jouw bedrijf zichtbaar hebben op TikTok? Wij helpen je graag!

klant review

Adesys-Diana-van-Vliet

Al 3 jaar een fantastische, flexibele relatie met deze SEO en SEA experts! Vanuit het bedrijf is er zelfs al langer een prettige samenwerking. Ze blijven ons uitdagen elke keer een stapje hoger te komen en denken goed met ons mee; en zeker ook out of the box! Altijd een helpende hand in de breedste zin van het woord. Zeker een aanrader als partner!

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN