SEA IS WAT WIJ ADEMEN

Jouw doelgroep online oog-in-oog met jouw bedrijf?

Zoekmachine adverteren

Zoekmachines zijn als het ware enorme digitale vliegvelden. Daarom is SEA een heel logische manier om jouw doelgroep te bereiken. Het grootste deel van de online reizigers vertrekt namelijk vanuit zo’n vliegveld!

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Over de hele wereld gebruiken mensen zoekmachines als Google, Yahoo of Bing. 

De zoekmachines hebben diverse advertentie locaties beschikbaar. Bijvoorbeeld direct bovenaan de zoekresultaten. Dit kunnen tekst-, beeld- of videoadvertenties zijn. Wil jij jouw advertentie op zo’n plek terug zien? Laat ons je helpen!

Samenwerken?

Neem contact met ons op, zodat we kunnen helpen om je advertentie zichtbaar te maken in zoekmachines voor jouw doelgroep!

de voordelen van SEA

MEER WETEN OVER SEA?

In deze FAQ beantwoorden we alle vragen die je hebt over SEA.
Nog steeds geen antwoord op je vraag gekregen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en we beantwoorden al je vragen!

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Zoekmachine adverteren is een manier om jouw producten of website te laten zien aan potentiële klanten via zoekmachines als Google. Als iemand naar een bepaald product of dienst zoekt, verschijnen er vaak advertenties boven de zoekresultaten. Deze advertenties zijn het resultaat van SEA.

In tegenstelling tot SEO, is SEA een manier om snel meer verkeer naar jouw website te leiden. Zoekmachine adverteren kan een krachtige manier zijn om potentiële klanten te bereiken en de online zichtbaarheid van jouw website te vergroten.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Zoekmachine Adverteren werkt als een grote veiling. Hoe jij meedoet in deze veiling hangt met name af van de biedingen die je doet op zoektermen , en de kwaliteit van de advertenties en website. Door dit op de juiste manier op elkaar te laten aansluiten kan worden gezorgd dat jij op nummer 1 staat in Google op de voor jou (en jouw doelgroep) belangrijkste zoektermen!

Waarom zoekmachine adverteren?

Jouw potentiële klanten hebben vaak al een duidelijk koopintentie en gaan actief op zoek naar specifieke producten of diensten in zoekmachines. Daarom is de zichtbaarheid in zoekmachines van belang.

Door te adverteren in zoekmachines zorg je dat jouw website direct in het oog springt van potentiële klanten. 

Wat kost adverteren op Google?

Het adverteren in Google is een snelle manier van adverteren. Wij stellen jouw zoekwoorden in op basis van zoekwoorden onderzoek. Waarna we dezelfde dag nog kunnen verschijnen in Google. Dit is al mogelijk vanaf €1, en dus geschikt voor iedere product of dienst. Afhankelijk van biedingen en type zoekwoorden waarop wordt geadverteerd wordt een bepaald bedrag afgedragen aan Google wanneer iemand op een advertentie klikt.

ONZE SEA DIENSTEN

Er zijn verschillende manieren om te adverteren op Google. De meest bekende manier is via Google Ads, waarmee je kunt betalen voor bepaalde zoekwoorden. Jouw advertentie verschijnt dan als iemand naar die zoekwoorden zoekt. 

Je kunt ook adverteren via beeld- of video-advertenties in het displaynetwerk van Google, Google Shopping of tekstadvertenties. Uiteraard kunnen we deze mogelijkheden ook inzetten voor andere zoekmachines zoals Bing!

Display adverteren
Google Shopping
Tekst advertenties
Remarketing

Display Adverteren

Dagelijks in beeld op NU.nl, Buienradar en de AD app? Display advertising is de perfecte manier om snel meer naamsbekendheid te krijgen! Je bent pas een brand als iedereen je kent. Adverteren via banners doe je dan ook meestal om je naamsbekendheid te vergroten. Wij doen dat via het Google Display Network. Een snelle en effectieve manier om te zorgen dat jouw banner terechtkomt bij de juiste doelgroep. 

Je bereikt gericht een groot publiek, dat is één van de grootste voordelen van display adverteren. Weten wie jouw doelgroep is en hoe ze zich online gedragen is belangrijk om de juiste mensen te bereiken. Door onze expertise in marketing en branding bereiken we jouw doelgroep!

seo analyse

GOOGLE SHOPPING

Google Shopping is een vergelijkingstool in de zoekmachine. Nadat je in Google een product gerelateerd zoekwoord invoert, worden de producten direct afgebeeld binnen de zoekresultaten. Google Shopping is populair bij E-commerce bedrijven. Heb je een webshop? Dan kan je er eigenlijk niet omheen. Wij helpen je graag om jouw product zichtbaar te maken in Google Shopping! 

tekstadvertenties

De tekst advertenties zijn niets anders dan de eerste zoekresultaten in Google. Dit betekent dat je met deze variant altijd boven de organische (SEO) resultaten komt te staan. Deze worden geactiveerd als een potentiële klant zoekt naar een door ons ingesteld zoekwoord dat relevant is voor jouw bedrijf.

remarketing

Remarketing, ook wel retargeting genoemd, is een vorm van online advertising waarbij gebruikers die eerder op jouw website zijn geweest opnieuw benaderd worden. Je brengt jouw product of dienst opnieuw onder de aandacht bij de doelgroep die hierin geïnteresseerd is. Dit kan door gerichte tekst-, beeld- of videoadvertenties te plaatsen. 

klant review

Adesys-Diana-van-Vliet

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN