WIL JIJ OOK IN ONZE HALL OF FAME?

Bekijk onze projecten en misschien kunnen we iets voor je betekenen!

YesCharge.me

YesCharge.me is dé laadspecialst voor de zakelijke, maar óók de particuliere markt! Sinds 2010 staan zij al achter hun concept "Recharging the planet" en zijn zich zo door de jaren heen verder aan het ontwikelen.

500.000

Advertentie vertoningen

18 varianten

Visuele advertentie

Klantvraag

YesCharge.me ging een nieuwe uitdaging aan en vroeg ons om ondersteuning hierbij. Namelijk het betreden van een nieuwe markt: laadpalen voor elektrische auto’s, met de regio Westland als focusgebied. Hun wens was om direct een goede zichtbaarheid te creëren in de regio, zowel bij particulieren en bedrijven. Ze kozen ervoor om ons al vanaf de opstart bij het bedrijf te betrekken, voor een vliegende start lancering en een direct sterke positionering. 

Adverteren in Google
Adverteren in Google
Adverteren in Google

Aanpak

Bij YesCharge.me hebben we ervoor gekozen om advertenties in te zetten, met de focus op specifieke termen als ‘laadpaal Westland’. We kozen deels voor adverteren in lokale media, bijvoorbeeld door het plaatsen van banners op lokale websites. Hiervoor ontwikkelden we voor elk kanaal banners op maat, zodat er voor iedere website een passend formaat beschikbaar was.

Aanpak Website

Daarnaast hebben we al vroeg meegedacht over het inrichten van de website. Zo adviseerden we over het optimaal indelen van de landingspagina’s, om de kans te vergroten dat bezoekers ook daadwerkelijk overgingen tot het opnemen van contact. Naast het vergroten van het aantal sitebezoekers, hebben we dus ook geholpen om de conversie van de site te verhogen. Naast de online aanpak hanteert YesCharge.me een sterke offline strategie waardoor online en offline kanalen elkaar versterken. 

Resultaat

Door deze aanpak heeft YesCharge.me vanaf het begin een goede naamsbekendheid in de regio. In korte tijd hebben ze een flink klantenbestand opgebouwd en zijn ze stevig gepositioneerd in Westland en omstreken.

Social talk

Samenwerken?

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!