Succesvolle video marketing

Wij ontwikkelen video marketing campagnes waarbij jouw boodschap aankomt bij de doelgroep

Social ads specialist

Wat is Video marketing?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je boodschap verloren gaat in de zee van advertenties en andere content? Videomarketing is een krachtige strategie om je boodschap over te brengen, je merk zichtbaar te maken en een diepere connectie met je doelgroep te creëren. Met de opkomst van online video’s en de populariteit van sociale media platforms, is het gebruik van videocontent essentieel geworden om de aandacht van je publiek te trekken en te behouden. 

Het Belang van een Video Content Strategie

Een video content strategie is essentieel voor een succesvolle videomarketingcampagne. Het stelt je in staat om consistent en gericht te targeten Zo wordt videocontent gecreëerd die aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep. Het helpt je ook om je boodschap effectief over te brengen en je marketingdoelstellingen te bereiken.

 

 

 

Samenwerken?

Schakel onze expert in als je de Instagram Ads van jouw bedrijf écht goed wilt aanpakken. Wij ontzorgen je volledig en zetten jouw Instagram advertentie campagne ijzersterk op! Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Werkwijze

1 | Kennismaking

We maken eerst kennis met jou, waarbij we meer te weten komen over jouw bedrijf, doelstellingen en de boodschap die je wilt overbrengen

2 | strategie

Daarna ontwikkelen we een strategie, waarin we o.a. de doelgroep, platforms, budgetering, planning en kpi’s bepalen.

3 | advertenties & scripts

We werken aansprekende videoscript en advertentie teksten uit.

4 | productie

Vanaf het de opnames tot aan de montage en oplevering. Ons productieteam verzorgt de opnames van de video advertenties A tot Z.

5 | adverteren

We zetten de video’s in tijdens een advertentiecampagne en blijven de advertenties optimaliseren.

6 | metingen & evaluaties

We analyseren de campagne prestaties aan de hand van waardevolle data en presenteren ze in overzichtelijke rapportages.

MEER WETEN OVER video marketing?

In deze FAQ beantwoorden we alle vragen die je hebt over video marketing. Nog steeds geen antwoord op je vraag gekregen?
Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en we beantwoorden al je vragen!

Wat zijn video advertenties?

Steeds meer mensen maken gebruik van social media. Daarom kan het inzetten van Social Media Ads een effectieve manier zijn voor jouw bedrijf. Als jouw bedrijf een account heeft op deze platforms, heb je de mogelijkheid om jouw bedrijf daarop te laten zien via advertenties!

Deze social media kanalen zijn persoonlijk en bieden grote kansen om jouw doelgroep op de juiste manier te bereiken.

Hoe werkt adverteren via video's?

Social advertising is een effectieve manier om het meeste uit je budget te halen. Er worden advertenties geplaatst op social media kanalen als Instagram, LinkedIn, etc. Door gericht te adverteren op basis van de demografie, geografie en interesse van jouw doelgroep, kunnen we potentiële klanten vinden en het bereik van jouw bedrijf uitbreiden. Bovendien kunnen we met remarketing het conversiepercentage verhogen of eerdere websitebezoekers nogmaals targetten. Kortom, adverteren op social media kan jouw bedrijf online vindbaar maken!

Waarom adverteren via video's?

Het gebruik van social media neemt toe, wat zorgt voor een groot bereik via deze kanalen. 

Social advertising heeft vele voordelen ten opzichte van offline adverteren. Zo kan je advertenties tonen aan jouw specifieke doelgroep, makkelijk de resultaten van jouw advertentie zien en krijg je inzicht in hoeveel mensen de advertentie hebben gezien, aangeklikt of hebben gereageerd. Social media kanalen zijn een goede plek om effectief en efficiënt te adverteren!

Hoe adverteer je via video's?

Wat kosten video advertenties?

De kosten voor adverteren op social media kunnen variëren afhankelijk van het kanaal waarop geadverteerd wordt, de doelgroep en het doel. Er kan bijvoorbeeld betaald worden per ontvangen klik, per interactie die voortkomt uit jouw advertentie of per duizend weergaven. Wanneer je een maximum budget instelt, houd je de controle over de advertentiekosten.

Bekijk hieronder per dienst wat de kosten zijn per social media platform.

De voordelen van video Marketing

Targetten juiste doelgroep
Instagram Ads bieden vele opties om gericht te adverteren en zo de gewenste doelgroep te bereiken.
Meetbare resultaten
Instagram Ads bieden uitgebreide meet mogelijkheden om de resultaten te analyseren.
Verschillende advertentieformaten
Instagram advertenties hebben dezelfde opmaak als Stories, Reels en het overzicht. De advertentie lijkt op een gewone post en vloeit mooi samen met de rest van de tijdlijn.
Hoge betrokkenheid
Vergeleken met andere social media kanalen als bijvoorbeeld Twitter, heeft Instagram nog steeds een hoge betrokkenheid. Zo bereik je met een relatief laag tarief, veel mensen.

Deze video ads zijn er

  • KLANTCASES:

Video marketing: de kosten

De kosten voor adverteren op social media kunnen variëren afhankelijk van het kanaal waarop geadverteerd wordt, de doelgroep en het doel. Er kan bijvoorbeeld betaald worden per ontvangen klik, per interactie die voortkomt uit jouw advertentie of per duizend weergaven. Wanneer je een maximum budget instelt, houd je de controle over de advertentiekosten.

Bekijk hieronder per dienst wat de kosten zijn per social media platform.

Deze dienst wordt aangeboden in samenwerking met Brance Media​

Logo-revisto-1024x285
download

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN