SEO-TEKSTEN LATEN
SCHRIJVEN?

Essentieel voor het succes van jouw website!

SEO-tekst schrijver

SEO-TEKSTEN SCHRIJVEN

‘Help! Mijn website staat vol met de belangrijkste zoekwoorden, maar stijgt nog steeds niet in de zoekresultaten…’ Zoekmachines zijn niet alleen op zoek naar de juiste zoekwoorden, maar ook naar kwaliteit en waardevolle content!

SEO bestaat uit 3 pijlers: techniek, content en linkbuilding. Content zoals tekst, video en afbeeldingen zijn belangrijke elementen om de online vindbaarheid te vergroten. Hoger in de zoekresultaten, meer potentiële klanten op jouw website en meer leads… Dat begint allemaal bij goede SEO-teksten op jouw website. 

Wij als SEO specialisten in het Westland schrijven goede SEO-teksten en helpen je graag verder. Met een web vol aan online content is het belangrijk dat jouw SEO-tekst eruit springt!

Samenwerken?

Schakel de hulp in van onze SEO-copywriter om de de SEO van jouw website écht goed aan te pakken. 

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het schrijven van SEO waardige teksten die jouw positie in de zoekmachines verbeteren!

de voordelen van seo teksten

MEER WETEN OVER SEO-TEKSTEN?

In deze FAQ beantwoorden we alle vragen die je hebt over SEO-teksten. Nog steeds geen antwoord op je vraag gekregen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en we beantwoorden al je vragen!

Wat is een SEO-tekst?

SEO-tekst schrijven en de andere elementen van SEO zijn ontzettend belangrijk voor je online zichtbaarheid. Het gebruik van doeltreffende zoekwoorden op jouw website pagina’s mag vandaag de dag niet ontbreken in een goede online strategie. Een sterk SEO-beleid zorgt ervoor dat jouw bedrijf naar boven komt in de zoekmachines. Wanneer je hoger scoort dan de concurrentie, is de kans groot dat potentiële klanten op jouw website terechtkomen en vervolgens ook overgaan tot actie.

Hoe schrijf je een goede SEO-tekst?

Je website moet beschikken over goede SEO-teksten, waarbij rekening is gehouden met het verwerken van belangrijke zoekwoorden. Het schrijven van een goede SEO-tekst begint altijd bij het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek.

Pakkende titels, de juiste tussenkopjes en strategisch geplaatste interne links zorgen ervoor dat de zoekmachines de teksten kunnen ‘lezen’. 

Waar moet een SEO-tekst aan voldoen?

Een SEO-tekstschrijver houdt bij het schrijven van content niet alleen rekening met de zoekmachines, maar ook met de ervaring van de bezoekers van jouw website. Een goede SEO-tekst bevat deze onderdelen:

 

  • Foutloos en makkelijk te lezen
  • Gericht op een strategisch gekozen focus keyword en aanvullingen
  • Geoptimaliseerde meta-title en -omschrijving
  • Geoptimaliseerde kopteksten en url
  • Relevante afbeeldingen
  • Interne links naar andere pagina’s op jouw website
  • Externe links naar andere website met autoriteit
Wat is content optimalisatie?

Bij content optimalisatie is het doel om de kwaliteit van alle content op jouw website te verbeteren, om zo hoger in de zoekresultaten te komen. Onder content verstaan we niet alleen SEO-teksten, maar ook afbeeldingen, video’s, etc. op de website. De teksten kunnen geoptimaliseerd worden door bepaalde zoekwoorden toe te voegen, zodat de website beter gevonden wordt door zoekmachines.

 

Afbeeldingen kunnen geoptimaliseerd worden door het toevoegen van alt-tags. Dat houdt in dat er stukjes tekst aan de afbeelding worden toegevoegd, die omschrijven wat er op de afbeelding te zien is. 

 

Het toevoegen van informatieve video’s op jouw website is een steeds belangrijkere vorm van content optimalisatie. Mensen hebben vaak geen zin om een hele tekst te lezen en kijken liever een video.

SEO-TEKSTSCHRIJVER

Het is dus geen slecht idee om een SEO-tekstschrijver in te schakelen voor de optimalisatie van jouw website. Wanneer Google weet waar je tekst over gaat, kan het de pagina ook laten zien in de zoekresultaten wanneer er naar dit onderwerp wordt gezocht. 

SEO is inzetbaar voor je landelijke zichtbaarheid, maar je kunt ook kiezen voor een regionale aanpak. Zo hielpen wij als Marketing bureau Westland al veel bedrijven uit onze eigen regio Westland aan regionaal, landelijk en zelfs internationaal sterke posities in zoekmachines. Wij regelen het graag voor je!

SEO-tekstschrijver

Het is dus geen slecht idee om een SEO-tekstschrijver in te schakelen voor de optimalisatie van jouw website. Wanneer Google weet waar je tekst over gaat, kan het de pagina ook laten zien in de zoekresultaten wanneer er naar dit onderwerp wordt gezocht. 

SEO is inzetbaar voor je landelijke zichtbaarheid, maar je kunt ook kiezen voor een regionale aanpak. Zo hielpen wij al veel bedrijven uit onze eigen regio Westland aan regionaal, landelijk en zelfs internationaal sterke posities in zoekmachines. Wij regelen het graag voor je!

seo tekst schrijven
seo zoekwoordenonderzoek

ZOEKWOORDENONDERZOEK

Het schrijven van een goede SEO-tekst begint altijd met het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek. Online vindbaar worden begint bij weten welke zoektermen mensen gebruiken om te zoeken. Wanneer je een lijst hebt met relevante zoekwoorden, kan je deze gebruiken om jouw content te optimaliseren.

Besteed SEO-tekst schrijven uit!

Als je de SEO van jouw bedrijf écht goed wilt aanpakken, is het slim om de SEO-teksten te laten schrijven door een SEO expert. Wij ontzorgen je volledig als en zetten jouw SEO-strategie ijzersterk neer!

Neem contact met ons op, zodat we meteen kunnen beginnen met het verbeteren van jouw posities in de zoekmachines!

seo analyse

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN