SEO-ANALYSE?

Verbeter jouw online vindbaarheid!

Foto van een ervaren SEO specialist in het Westland!

TECHNISCHE SEO-ANALYSE

SEO (zoekmachine optimalisatie) bestaat uit verschillende onderdelen, ook wel de 3 pijlers van SEO. Content, autoriteit en techniek! 

Wanneer wij de online vindbaarheid van jouw bedrijf aanpakken, analyseren en optimaliseren wij al deze factoren uitgebreid. Een SEO-analyse is een onmisbare stap in het verbeteren van je online vindbaarheid. De technische SEO van je website speelt namelijk een grote rol in je vindbaarheid.

Is jouw vindbaarheid in de zoekmachines niet optimaal? En heb je zelf geen idee hoe je dit zo verbetert dat je SEO maximaal inzet voor je bedrijf? Wij kijken graag met je mee! Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Samenwerken?

Schakel één van onze SEO-specialisten in om de technische SEO van jouw website te optimaliseren. 

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw posities in de zoekmachines!

De voordelen van Technische SEO analyse

Opsporen technische fouten
Optimaliseer ontbrekende alt-tags, onjuiste redirects, ontbrekende pagina’s en meer.
Verbeterde site snelheid
Vind factoren die de snelheid van de website beïnvloeden om zo de problemen op te lossen.
Verbeterde mobiele prestaties
Problemen vinden en oplossen die de prestaties op mobiele apparaten beïnvloeden.
Betere indexeerbaarheid
Als alle technische SEO-factoren in orde zijn kunnen zoveel mogelijk pagina’s in Google verschijnen.

ONZE SEO-ANALYSE AANPAK

Wanneer jij bij ons aanklopt met een vraag, doen wij er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Benieuwd hoe onze SEO-analyse gaat?

1. Vraag hieronder een analyse aan

Weten hoe de technische SEO van jouw website verbeterd kan worden? Of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?  Vraag dan een vrijblijvende, technische SEO-analyse aan door het invullen van het contactformulier onderaan deze pagina.

2. Uitgebreide technische SEO-analyse van jouw website

Wij gaan vervolgens aan de slag met een uitgebreide analyse van de technische SEO van jouw website. De technische SEO-analyse geeft een diepgaand inzicht in de problemen die optreden bij gebruik van de website. Denk hierbij aan de laadsnelheid, het aantal errors en het responsive design van de website.

3. Intake gesprek om te kijken wat beter kan

Vervolgens bespreken we de diverse concrete aandacht- en verbeterpunten in een inspiratiesessie. Dit is geheel vrijblijvend, maar uiteraard gaan onze seo specialisten westland graag voor jullie aan de slag om jouw bedrijf online naar de top te brengen!

KRIJG MEER INZICHT DOOR EEN SEO ANALYSE

Wil je optimaal resultaat behalen met je SEO-beleid? Dan is het belangrijk dat je website technisch op orde is. Een goede laadsnelheid en zo min mogelijk errors zijn natuurlijk fijn voor je bezoekers, maar zorgen er ook voor dat Google je site een hogere ranking toekent.

En ook een responsive design kan in deze tijd niet meer ontbreken. De mobiele versie van je website moet goed werken. Dus geen uitgezoomde versie meer van je desktop site, maar een design dat goed uitlijnt en meevormt als je bezoeker hem op een mobiele telefoon bekijkt.

Om een goed beeld te krijgen van de technische SEO van je website, voeren wij een uitgebreide SEO-analyse uit van jouw website. Deze scan geeft ons diepgaand inzicht in de technische SEO-problemen die optreden bij het gebruik van je site. Zodat de belangrijkste verbeterpunten op het gebied van de technische SEO direct naar voren komen en we deze kunnen aanpakken.

On-page SEO-analyse uitvoeren

Naast de SEO-scan is ook de on-page SEO-analyse een onmisbaar onderdeel van een goede technische SEO-analyse. Waar de SEO-scan vooral de site als geheel analyseert, bevat de on-page analyse aanpassingen aan de individuele pagina’s van je website. 

Hieruit rolt een lijst met punten die we direct kunnen verbeteren op je pagina’s. Denk aan het optimaliseren van de pagina’s voor hun target zoekwoorden. Met als resultaat een betere ranking op deze zoekwoorden in de zoekmachines.

seo analyse

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN