ER IS ALTIJD MEER TE ONTDEKKEN

De laatste updates in de wereld van online marketing en meer!

Nieuwe stagiair: Toby Hartman

toby-1e-post-facebook-linkedin-spreuk-600x400

Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst binnen ons team, onze stagiair: Toby Hartman. Hij wil zich graag even voorstellen aan jullie!

Wie ben ik?

Hallo allemaal,

Ik ben Toby Hartman, 21 jaar oud en woonachtig in Honselersdijk. Als student commerciële economie: Global marketing & sales aan Hogeschool Rotterdam leer ik d.m.v. marketing & sales in te spelen op de trends in de markt.

Sinds vorige week ben ik actief als stagiair bij Revisto voor een periode van 20 weken. Stage lopen bij Revisto bevalt mij erg goed. Er heerst een goede sfeer op de werkvloer, waardoor ik met plezier naar mijn stage ga!

Tijdens mijn stage wil ik de kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan toepassen in de praktijk. Daarnaast vind ik online marketing erg interessant en hoop ik hier tijdens mijn stage van alles over te leren, want “er is altijd meer te ontdekken”. Ik zal Revisto te hulp schieten bij verschillende activiteiten, zo zal ik ondersteunen bij linkbuilding en zal ik mij richten op de social media kanalen van Revisto.

Ben je benieuwd naar mijn ervaringen? Stuur mij gerust een berichtje via LinkedIn!

Gerelateerde blogs

De juiste SEO-content schrijven? Dat doe je zo! (4 tips)

De juiste SEO-content schrijven? Dat doe je zo! (4 tips) Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is content. Hoe zorg jij ervoor dat de content op jouw website je naar de...
Lees meer

Wat is SEO?

Wat is seo? Misschien heb je er wel eens van gehoord, maar wat is SEO en waarom is het belangrijk voor jouw website?  De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization, ook...
Lees meer

Meer conversie door de juiste content!

Meer conversie door de juiste content! Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is erg belangrijk voor websites van bedrijven. Maar je wilt natuurlijk ook dat alle website bezoekers die door het SEO-traject...Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is erg...
Lees meer