ER IS ALTIJD MEER TE ONTDEKKEN

De laatste updates in de wereld van online marketing en meer!

Nieuwe Stagiair: martijn

Martijn blog

Hallo allemaal, mijn naam is Martijn Sonneveld en ik ga het komende half jaar stage lopen bij Revisto. In deze blog wil ik mijzelf graag even voorstellen.

Over mij

Op dit moment ben ik 22 jaar oud en ik woon in ’s-Gravenzande in gemeente Westland. Ik doe de opleiding Commerciële Economie: Global Marketing & Sales op de Hogeschool in Rotterdam. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn opleiding.

Verder hou ik van sporten, zowel zelf uitvoeren als op de tv kijken. Zelf voetbal ik ook bij FC ’s-Gravenzande. Ook een biertje drinken met vrienden na de wedstrijd of in het weekend vind ik ook niet verkeerd.

Waarom heb ik voor Revisto gekozen?

Ik wilde graag stage lopen bij Revisto, omdat mijn interesse voornamelijk bij online marketing ligt. Op school heb ik al veel theorie geleerd en toen ben ik ook voor het eerst in contact gekomen met online marketing. Al die theorie wil ik nu graag in de praktijk gaan uitvoeren. Dat is de reden waarom ik via deze weg een stage in deze omgeving ben gaan zoeken.

Revisto past natuurlijk perfect in dit straatje. Revisto is gespecialiseerd op het gebied van SEO, SEA en SMM. Daarom was ik ook erg blij dat ze een plek voor mij hadden. Binnen dit kleine, maar gezellige team kan ik veel nieuwe dingen gaan leren, maar ook mijn theoretische kennis gaan toepassen in de praktijk.

Koning Sport

Mijn interesse ligt zoals ik al eerder had beschreven ook bij sport. Ik speel onder ander graag voetbal en kijk veel wedstrijden op de tv. Revisto heeft mij ook een hele gave kans gegeven om samen te werken met één van hun partners, namelijk Koning Sport.

Mijn opdracht

Mijn opdracht bij Koning Sport is dat ik de huidige probleemstelling moet gaan aanpakken. Ik ben onder andere verantwoordelijk van bijvoorbeeld de social media kanalen.

Ik heb erg veel zin om hier aan het werk te gaan en om veel nieuwe dingen te leren!

Gerelateerde blogs

Stage Online Marketeer

Stage Online Marketing Westland Online Marketing Stage Daar hebben we iemand voor nodig die analytisch is en kennis wil opdoen in content-optimalisatie, SEA, SEO en Social media. Online ontwikkelingen gaan razendsnel. Je...
Lees meer

Nieuwste Aanwinst: Lorenzo

Nieuwe Junior Online Marketeer: Lorenzo Hallo allemaal, mijn naam is Lorenzo de Graaff en sinds vandaag werkzaam binnen team Revisto. In deze blog wil ik mijzelf even voorstellen.   Over mij Ik...
Lees meer

De juiste SEO-content schrijven? Dat doe je zo! (4 tips)

De juiste SEO-content schrijven? Dat doe je zo! (4 tips) Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is content. Hoe zorg jij ervoor dat de content op jouw website je naar de...
Lees meer