LINKEDIN ADVERTEREN UITBESTEDEN?

En verzamel waardevolle leads!

Social ads specialist

LinkedIn adverteren

Overweeg je om op LinkedIn te adverteren? Vooral als je op zoek bent naar B2B-leads is LinkedIn hét platform om je online marketingdoelen te behalen. onze Linkedin advertising specialisten gaan graag voor je aan de slag.

Het is het grootste zakelijke netwerk ter wereld, met alleen al in Nederland zo’n 6 miljoen gebruikers. Grote kans dus dat je hier precies de doelgroep vindt voor jouw aanbod.

Samenwerken?

Neem contact met ons op, zodat we kunnen helpen om jouw LinkedIn advertentie campagne ijzersterk op te zetten!

MEER WETEN OVER linkedin ADVERTISING?

In deze FAQ beantwoorden we alle vragen die je hebt over LinkedIn Ads. Nog steeds geen antwoord op je vraag gekregen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en we beantwoorden al je vragen!

Wat is LinkedIn adverteren?

LinkedIn is een zakelijk social media kanaal. Het platform wordt gebruikt als online CV, visitekaartje en manier om contact te leggen met interessante personen. Daarnaast kan via LinkedIn geadverteerd worden. Met de verschillende target mogelijkheden die LinkedIn biedt, kan dit erg waardevol zijn voor jouw bedrijf.

Waarom adverteren op LinkedIn?

Met name voor B2B-bedrijven is adverteren op LinkedIn een enorm winstgevende marketingtool. LinkedIn is een zakelijk netwerk, waar je veel gebruikers vindt die in je doelgroep vallen. Je kunt advertenties zakelijk insteken, maar ze kunnen ook een sociaal karakter hebben zoals op andere social media. En het grote aantal profielen stelt je in staat om altijd precies de doelgroep te selecteren die je nodig hebt.

Hoe werkt adverteren op LinkedIn?

Advertenties op LinkedIn worden verkocht op basis van een veiling. Je bod concurreert met dat van andere adverteerders, die dezelfde doelgroep willen bereiken. Aangezien je een budget instelt, krijg je ondanks dat niet te maken met onverwachte kosten.

Via LinkedIn Campaign Manager heb je de mogelijkheid om te targetten op functie, aantal jaren in dienst, etc.

Wat kost LinkedIn adverteren?

Omdat LinkedIn werkt met een veilingsysteem, hangen de kosten onder andere af van de populariteit van de doelgroep die je selecteert. Op LinkedIn is het minimum dagbudget per campagne € 10,-, oftewel € 300,- per maand.

De voordelen van LinkedIn advertising

Groot bereik
Door het grote aantal gebruikers, zowel binnen Nederland als wereldwijd, heb je een groot bereik op het platform.
Gerichte targeting
LinkedIn biedt unieke targetingopties, waarmee je heel gericht kunt adverteren onder de professionals die aansluiten bij je aanbod.
Betrokken doelgroep
De doelgroep op LinkedIn is gemiddeld meer betrokken bij de content dan de gebruikers van andere platformen.
Kwalitatieve leads
Door de sterke targeting én de betrokkenheid van de gebruikers leveren je advertenties hele kwalitatieve leads op. Deze converteren beter dan leads van andere social media.

Hoe begin je met LinkedIn ads?

Gebruikers ervaren LinkedIn soms als intimiderend, en dat kan ook gelden voor adverteren op LinkedIn. De tool die je ervoor gebruikt, LinkedIn Campaign Manager, is daarbij ook nog lastiger in gebruik dan bijvoorbeeld die van Facebook of Instagram. Wij zetten onze expertise dan ook graag in om je op weg te helpen met LinkedIn ads. Of om je dit helemaal uit handen te nemen natuurlijk. Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg naar succes!

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN