WIJ PLAATSEN RELEVANTE LINKS

En maken jouw website populair!

Foto van een ervaren SEO specialist in het Westland!

LINKBUILDING

Stel je eens voor dat je op zoek bent naar een nieuwe laptop, maar er zijn wel honderden verschillende merken, soorten en formaten te vinden. Kies je dan voor een laptop met een 2-sterren beoordeling of ga je voor de laptop met een 5-sterren beoordeling? Zo kiest Google onder andere de beste websites om te tonen. Welke website heeft de hoogste kwaliteitsscore en de meeste relevante links?

Linkbuilding is één van de belangrijkste factoren m.b.t. het krijgen van een hogere positie in de zoekresultaten. Door het krijgen van relevante links op het internet naar jouw website neemt de rankingkracht toe. Backlinks op relevante websites voor jouw bedrijf gelden als een “stem” op jouw domein. Hoe meer stemmen, hoe populairder je wordt!

Samenwerken?

Schakel één van onze SEO-specialisten in om een relevant linkprofiel op te bouwen voor je website. Wij ontzorgen je volledig en zetten jouw SEO-strategie ijzersterk neer! Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw posities in de zoekmachines!

De voordelen van linkbuilding

Opbouwen relevant linkprofiel
Door het plaatsen van links op relevante websites krijg je meer verwijzingen naar je website.
Hogere kwaliteitsscore
Het plaatsen van relevante links verhoogt de geloofwaardigheid en domein autoriteit van je website.
Meer verkeer naar website
Links zorgen voor meer verwijzingen naar jouw website en dus ook meer website bezoekers en klanten.
Verbeterde zoekmachine ranking
Links zijn een signaal voor zoekmachines die de autoriteit en relevantie van de website weergeven.

MEER WETEN OVER LINKBUILDING?

In deze FAQ beantwoorden we alle vragen die je hebt over Linkbuilding. Nog steeds geen antwoord op je vraag gekregen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en we beantwoorden al je vragen!

Wat is linkbuilding?

De betekenis van linkbuilding is het verkrijgen van relevante links van andere websites naar jouw website, externe links. Linkbuilding is een methode die wordt ingezet om een hogere positie op belangrijke zoektermen in zoekmachines als Google te krijgen. Deze hogere positie leidt tot meer organisch verkeer, en dus meer potentiële klanten, naar jouw website!

Hoe werkt linkbuilding?

Er zijn twee verschillende manieren van linkbuilding, externe en interne linkbuilding. Allebei zijn ze waardevol in het versterken van jouw positie in de zoekresultaten. Bij interne linkbuilding plaats je interne links op je eigen website, welke verwijzen naar een andere pagina op jouw website. De website bezoekers kunnen makkelijker navigeren op jouw website, wat zorgt voor een hoge gebruiksvriendelijkheid. Dit is een belangrijk aspect voor de zoekmachines!

 

Bij externe linkbuilding worden links geplaatst op een externe website, welke naar jouw website verwijzen. Deze relevante links noemen we backlinks

Hoe lang duurt linkbuilding?

Linkbuilding is een proces dat gericht is op het verkrijgen van externe links naar jouw website. Het kan even duren voordat er resultaat te zien is. Het hangt af van verschillende factoren zoals de tijd die je eraan besteedt, de kwaliteit van de content op jouw website en hoeveel waardevolle links verkregen worden. 

 

Na een paar maanden kan je al zien dat jouw website een hogere positie in de zoekmachines heeft. Linkbuilding is een continu proces en het is belangrijk hier regelmatig tijd voor in te ruimen. Externe links kunnen na verloop van tijd hun waarde verliezen of zelfs verdwijnen.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Linkbuilding is één van de belangrijkste factoren m.b.t. het krijgen van een toppositie in de zoekmachines. De waarde van jouw website kan verhoogd worden door relevante links te scoren bij websites met een hoge autoriteit. Door deze relevante links te plaatsen neemt de populariteit van jouw website toe!

ONZE WERKWIJZE

Samen bepalen we jouw belangrijkste thema’s en termen per periode en zetten deze op de planning. Met behulp van ons netwerk, tools en actuele kennis helpen we jou aan kwalitatieve linkvermeldingen. Zo zorgen wij voor een relevant linkprofiel, wat kan bijdragen aan een hogere kwaliteitsscore en zichtbaarheid van jouw website.

seo linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden? Goed plan!

Het uitvoeren van goede linkbuilding is lastig, maar wel belangrijk voor een hogere positie in bijvoorbeeld Google. Als je de SEO van jouw bedrijf écht goed wilt aanpakken, is het slim om linkbuilding uit te besteden aan een expert.

Met behulp van ons netwerk, tools en kennis helpen we jou aan een hogere domeinwaarde en zichtbaarheid op zoektermen die er toe doen. Wij ontzorgen je volledig en zetten jouw SEO-strategie ijzersterk neer!

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN