WIL JIJ OOK IN ONZE HALL OF FAME?

Bekijk onze projecten en misschien kunnen we iets voor je betekenen!

Koning Sport

Koning Sport is dé oplossing voor het eenvoudig organiseren, maken en beheren van jouw eigen sportpoule onder vrienden, collega’s, familie of clubgenoten in een super fitte online omgeving. Ongeacht type sport en niveau.

50%

SEO - Meer aanvragen

100%

SEO - Meer traffic naar de website

Klantvraag

Wij willen ons kersverse concept graag verder laten ontwikkelen, onze website slim opbouwen en als beginnend speler vindbaar zijn tussen de grote jongens.

Aanpak

Een ambitieus plan dat getuigt van lef, daar houden we wel van! Daarom zijn we van begin af aan betrokken bij en leidend in de conceptontwikkeling van Koning Sport. We hebben ons brein lekker laten kraken en beslissingen gemaakt over hoe dit merk op de markt moest komen. De sleutel daarvoor lag in het unieke concept. Een toegankelijke, gemakkelijk te gebruiken platform voor sportpoules voor zowel grote als kleine groepen deelnemers.

Uniek concept
Toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken
Voor zowel kleine als grote groepen

Resultaat

Koning Sport blijkt mensen aan te spreken en te verbinden. Niet alleen voor voetbalpoules, maar ook tal van andere sporten als een Formule 1 Poule. Inmiddels maken duizenen mensen met veel plezier gebruik van het platform en gaan ze bijv. de strijd aan binnen de ek poule 2020 of EM tippspiel of worldcup predictor of euro predictioner via de internationale domeinen. We gaan voor honderdduizenden, de toekomst ligt open. En het mooie is: we staan nu al, precies zoals gevraagd, met trots tussen de grote jongens in zoekmachines.

Klantcase koning sport
Social talk

Samenwerken?

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!