HET MAXIMALE UIT JE GOOGLE BEDRIJFSPROFIEL?

Optimaliseer de weergave van jouw bedrijfsinformatie

Foto van een ervaren SEO specialist in het Westland!

GOOGLE BEDRIJFSPROFIEL

Google Bedrijfsprofiel, voorheen bekend als Google Mijn Bedrijf, is een gratis tool van Google. Het optimaliseert de weergave van je bedrijfsinformatie, zowel in de zoekresultaten als op Google Maps. Dit draagt bij aan het verhogen van jouw online zichtbaarheid! 

Het Google Bedrijfsprofiel kan een belangrijk onderdeel zijn van jouw lokale marketing strategie. Wil jij meer leads en klanten via een geoptimaliseerd Google Bedrijfsprofiel? Wij helpen je graag bezoekers te veranderen in nieuwe klanten!

Samenwerken?

Schakel de hulp in van één van onze SEO-specialisten om te helpen met jouw Google Bedrijfsprofiel. Neem contact met ons op en we helpen je graag!

De voordelen van google bedrijfsprofiel

Verbeterde online zichtbaarheid
Met een Google Bedrijfsprofiel kan je bedrijf verschijnen in de lokale zoekresultaten.
Verzamel positieve beoordelingen
Met een Google Bedrijfsprofiel kun je reviews verzamelen van klanten, wat bijdraagt aan de geloofwaardigheid van het bedrijf.
Gratis marketingtool
Krijg inzicht in hoe jouw bedrijf gezocht en gevonden wordt.
Vindbaar op Google Maps
Een Google Bedrijfsprofiel maakt je bedrijf vindbaar op Google Maps, een van de grootste online kaartendiensten.

MEER WETEN OVER GOOGLE MIJN BEDRIJF?

In deze FAQ beantwoorden we alle vragen die je hebt over jouw Google bedrijfsprofiel. Nog steeds geen antwoord op je vraag gekregen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en we beantwoorden al je vragen!

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf, dat tegenwoordig officieel Google Bedrijfsprofiel heet, is een gratis tool van Google. In deze tool houd je al je bedrijfsinformatie bij, waardoor deze is geoptimaliseerd in de zoekresultaten en op Google Maps. Hierdoor verhoog je jouw online zichtbaarheid!

Hoe werkt Google Mijn Bedrijf?

In het dashboard van Google Mijn Bedrijf houd je al je bedrijfsgegevens bij, zoals naam, adres, telefoonnummer, openingstijden, foto’s en recensies. Google gebruikt deze gegevens in de zoekresultaten, waardoor potentiële klanten je bedrijf beter vinden.

Hoe komt mijn bedrijf op Google?

Er zijn verschillende manieren om je bedrijf in Google naar voren te laten komen. Begin sowieso met het aanmaken van een Google Bedrijfsprofiel, zodat Google je bedrijf ‘kent’ en in de zoekresultaten en op Maps laat zien. Daarnaast is een sterke SEO-strategie natuurlijk erg belangrijk. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Hoe wordt mijn bedrijf vindbaar op Google?

Vraag je je bijvoorbeeld af: ‘Hoe komt mijn bedrijf op Google Maps?’ of ‘Hoe zet ik mijn bedrijf op Google?’, dan is je Google Bedrijfsprofiel het antwoord. Zoeken mensen naar bedrijven in jouw omgeving en/of naar specifieke producten of diensten, dan helpt het enorm als jouw bedrijfsprofiel naar boven komt in de zoekresultaten. Je bedrijfsprofiel zorgt hiervoor, natuurlijk als onderdeel van een goed SEO-beleid.

GOOGLE 'MIJN BEDRIJF' IN DE PRAKTIJK

Elk bedrijf kan een Google Bedrijfsprofiel (laten) aanmaken. In het bijbehorende online dashboard kun je vervolgens je bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, openingstijden, foto’s en recensies toevoegen en beheren.

Deze informatie komt naar boven als potentiële klanten zoeken in Google of op Google Maps. Zo vinden ze dus makkelijk informatie over je bedrijf en kunnen snel contact opnemen. Het invullen van je bedrijfsgegevens kan ook bijdragen aan een hogere ranking in de zoekresultaten.

Belangrijk dus! Uiteraard helpen wij je graag om je Google Bedrijfsprofiel tiptop in orde te maken, zodat je optimaal profiteert van alle voordelen die deze tool voor online zichtbaarheid biedt.

Google bedrijfsprofiel Revisto

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN