GOOGLE ANALYTICS 4 DEAL

Hoe je voor 1 juli 2023 eenvoudig overstapt naar GA4 zonder verlies van kostbare data

Online marketeer

WAAROM NU NAAR GA4?

Het einde van Google Universal Analytics is bijna in zicht! Dat betekent dat er vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerkt worden in deze “oude versie” van Google Analytics. Om inzicht te behouden in jouw bezoekersgegevens is het dus nodig om over te stappen naar Google Analytics 4 (GA4). 

Onze online marketing experts zijn gespecialiseerd in het omzetten van Universal Analytics naar GA4 en kunnen je helpen met het upgraden. Voor een eenmalig bedrag van  €375,- excl. BTW verzorgen wij de installatie en inrichting van jouw Google Analytics 4, zonder de gebruikservaring van je website te beïnvloeden. Geïnteresseerd? Plan hieronder een vrijblijvende kennismaking met ons in!

Stagair Revisto Online Marketing in het Westland

VERSCHILLEN TEN OPZICHTE VAN
UNIVERSAL ANALYTICS (UA)

In deze FAQ worden de verschillen van Google Analytics 4 ten opzichte van Universal Analytics toegelicht. Zit je nog met vragen? Plan dan een afspraak in via planner hieronder en we beantwoorden al je vragen!

Machine Learning

GA4 maakt gebruik van Machine Learning om belangrijke inzichten te leveren, zoals voorspellingen van toekomstig klantgedrag en aanbevelingen voor website-optimalisatie. Deze functionaliteit was niet beschikbaar in UA.

Privacy

GA4 is ontworpen met privacy in gedachten en biedt nieuwe opties voor gegevensbeheer, zoals het beperken van het verzamelen van gevoelige gegevens en het instellen van de bewaartermijn voor gegevens.

inzicht in Leads

GA4 biedt nieuwe rapporten die gericht zijn op gebruikerservaringen en klantgedrag, zoals de Engagement-rapporten en de Funnel-analyse. Deze rapporten zijn ontworpen om marketeers en bedrijven te helpen bij het begrijpen van de gebruikerservaring en het verbeteren van conversies.

Gebeurtenissen en conversies

In GA4 worden alle interacties op uw site (zoals paginaweergaven, klikken op knoppen en formulierinzendingen) gezien als gebeurtenissen en er worden automatisch conversies bijgehouden voor specifieke gebeurtenissen. In UA moesten conversiedoelen handmatig worden ingesteld.

Diogo: onze GA4 specialist

DE GOOGLE ANALYTICS 4 DEAL VOOR €375,-

Installatie

Wij maken voor 1 juli! een GA4 property aan, koppelen de gegevensstream, zetten de basisinstellingen goed en voegen GA4 toe aan je website en/ of in Google Tag Manager. Lees hieronder alle werkzaamheden.

Basis inrichting incl conversies

DE VOORDELEN VAN google analytics 4

Voorspellende analyses door Machine Learning
Meer inzicht in leads
Betere bescherming privacy van websitebezoekers
Nieuw meetmodel op basis van Gebeurtenissen

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

We vertellen je graag meer over de overstap naar Google Analytics 4!

PRIJZENKAST

Certificaat ADWORDS
company

GA-certified

Certificaat Google Analytics Professional

Onze klanten