VERSTERK JE MERK MET FACEBOOK ADVERTEREN

Een populair medium binnen de social media strategie

Social ads specialist

Facebook adverteren

Bijna 8 miljard mensen op deze wereld, waarvan er ongeveer 3 miljard Facebook gebruiken. Dat is ruim 171 keer de Nederlandse bevolking! Als er een manier is om veel mensen te bereiken is dit social media platform er zeker één van.

Facebook advertising is bij veel bedrijven een populair onderdeel van de social media strategie. En dat is niet voor niks. Het medium is, ondanks de steeds groter wordende concurrentie van andere social media kanalen, nog steeds een van de meest gebruikte platformen. Adverteren op Facebook mag je dus zeker niet vergeten in de online strijd om aandacht van de klant!

Samenwerken?

Schakel de hulp in van onze expert om de Facebook Ads van jouw bedrijf écht goed aan te pakken. Wij ontzorgen je volledig en zetten jouw Facebook advertentie campagne ijzersterk op! Neem contact met ons op en we helpen je graag!

De voordelen van facebook ads

Groot advertentiebereik
Facebook heeft wereldwijd een enorm bereik. Zo kan je specifieke doelgroepen bereiken en in contact komen met potentiële klanten.
Targeting mogelijkheden
Facebook Ads bieden vele opties om gericht te adverteren en zo de gewenste doelgroep te bereiken.
Verschillende advertentieformaten
Facebook advertenties kunnen in verschillende formaten geplaatst worden, waaronder video-advertenties, afbeelding-advertenties en carrousel-advertenties.
Meetbare resultaten
Facebook Ads bieden uitgebreide meet mogelijkheden om de resultaten te analyseren.

MEER WETEN OVER facebook adverteren?

Vestibulum auctor felis eget orci semper vestibulum. Pellentesque ultricies nibh gravida, accumsan libero luctus, molestie nunc. In nibh ipsum, blandit id faucibus ac, finibus vitae dui. Vestibulum auctor felis eget orci semper vestibulum. Pellentesque ultricies nibh gravida.

Wat is Facebook adverteren?

Facebook adverteren is simpel gezegd het plaatsen van betaalde advertenties op Facebook als bedrijf. Het platform heeft een groot bereik en biedt veel verschillende targeting mogelijkheden. Zo kan je adverteren gericht op jouw doelgroep.

Hoe werkt adverteren op Facebook?

Adverteren op Facebook is heel flexibel en kan al met een klein budget. Je hebt veel controle over je advertenties en kunt nauwlettend in de gaten houden welke resultaten je campagne opleveren. Daarnaast heeft Facebook zoveel gebruikers, dat je er echt elke doelgroep op kunt bereiken. Waar je bij een magazine goed moet nadenken of je aanbod wel aansluit bij de lezers, vind je op Facebook voor iedere niche wel een publiek.

Hoe adverteren via Facebook?

Facebook Advertenties creëer je via de online omgeving van je zakelijke Facebook-account. Je stelt hier makkelijk je doelgroep en budget in, en je advertentie gaat van start. Met onze jarenlange ervaring in de online marketing helpen wij je graag bij het neerzetten van een sterke campagne.

Wat kost Facebook adverteren?

Facebook advertising hoeft geen grote hap uit je marketingbudget te nemen. Je hebt al een campagne vanaf enkele tientallen of honderden euro’s, maar kan oplopen tot zelfs duizenden euro’s.

Adverteren op Facebook: de kosten

Actief zijn op Facebook is natuurlijk gratis, net als de interactie die je er hebt met je (potentiële) klanten. Dat geldt helaas niet voor adverteren op Facebook, hier zijn wel kosten aan verbonden. Gelukkig hoeft deze vorm van adverteren niet duur te zijn. Je kunt je campagne precies zo insteken dat hij past binnen het gestelde budget. 


Geef bij Facebook aan hoeveel je wilt uitgeven, en het platform zet je budget zo in dat je zo veel mogelijk resultaat ontvangt voor dat bedrag. Dat kan al vanaf enkele tientjes. Wil je maximaal resultaat behalen? Maak dan gebruik van onze expertise.

Hoe werkt Facebook adverteren?

Facebook ads samenstellen doe je eenvoudig in de online omgeving van Facebook Business Manager. Denk hierbij allereerst goed na over de beoogde resultaten. Wil je je naamsbekendheid vergroten, meer verkopen realiseren of mensen je app laten downloaden? Ook het selecteren van een doelgroep voor de campagne is essentieel. Je boodschap moet tenslotte wel het juiste publiek bereiken. Dan nog je budget bepalen en de campagne kan van start!


Dit klinkt simpel. Maar wil je echt alles uit je advertenties halen, dan is het natuurlijk wel slim om een expert mee te laten kijken. Wij helpen je graag aan meer online zichtbaarheid!

PLAN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!

REVIEWS KLANTEN