WIL JIJ OOK IN ONZE HALL OF FAME?

Bekijk onze projecten en misschien kunnen we iets voor je betekenen!

Doek en Draad

 Schermdoeken en draden voor uw kas!

Doek en draad logo

Doek en Draad is leverancier van schermdoeken en draden voor de tuinbouw. Daarnaast verzorgt het bedrijf de montage en reparatie van schermdoeken. Ze staan garant voor een persoonlijke service en kwalitatief goede schermdoeken en streven naar de beste leefomgeving voor de gewassen in de kas.

100%

SEO - Meer relevante zoekwoorden

90%

SEO - Meer kliks

Klantvraag

Doek en Draad had een paar jaar geleden nauwelijks zoekwoordposities. De concurrentie in de branche is niet heel groot, maar ook dan is het belangrijk om online vindbaar te zijn. En ook in een branche met minder concurrentie zijn er hele brede zoektermen (denk aan schermdoek) waar een hoop concurrentie op zit. De wens voor meer zichtbaarheid, met meer business als gevolg, werd dan ook bij ons neergelegd.

Aanpak

Bij Doek en Draad hebben we gefocust op SEO. Zo hebben we SEO-teksten aangeleverd voor allerlei schermdoek-gerelateerde zoektermen als ‘horizontale schermen’ en ‘rolgevelschermen’. Het bedrijf stapte ook over op een nieuwe website, waarover wij advies hebben gegeven. De teksten werden geoptimaliseerd en we zijn aan de slag gegaan met linkbuilding. Er was regelmatig contact tussen ons en de webbouwer, om gezamenlijk de site te optimaliseren voor betere rankings.

Doek en draad klantcase
Positie 1 'schermdoek'
Positie 1 'schermdoek installatie'
Positie 2 'schermdoek kas'

Resultaat

Er was al snel een duidelijke verbetering te zien in de zoekmachine-rankings. Zo scoort het bedrijf op de zoekterm ‘schermdoek kas’ positie twee en schermdoek installatie op positie 1. Zelfs op relatief algemene termen als ‘schermdoek’ scoort de website van Doek en Draad op positie 1. Er komen inmiddels regelmatig aanvragen binnen van B2B-bedrijven die de site vinden door middel van organisch zoeken. Vervolgens vullen ze dankzij de goede paginastructuur het contactformulier op de website in, om over te gaan tot aankoop.

Social talk

Samenwerken?

Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid!