HET LAATSTE NIEUWS VAN DE PERS

Alles over de veranderingen in wereld van de marketing en nog meer! VEEL meer!

Nieuwste Aanwinst: Lorenzo

Werknemer revisto foto

Nieuwe Junior Online Marketeer: Lorenzo

Werknemer revisto foto

Hallo allemaal, mijn naam is Lorenzo de Graaff en sinds vandaag werkzaam binnen team Revisto. In deze blog wil ik mijzelf even voorstellen.  

Over mij

Ik ben Lorenzo de Graaff, op dit moment ben ik 19 jaar oud en woonachtig in Naaldwijk. Ik heb de opleiding e-commerce manager afgerond aan het Zadkine in Rotterdam. Daardoor heb ik veel verschillende dingen geleerd omtrent online marketing. Hier is ook voornamelijk mijn interesse voor online marketing en social media advertising ontstaan. In mijn vrije tijd ga ik graag lekker naar buiten, een drankje drinken met mijn vrienden of vriendin. En als ik er tijd voor heb, ga ik graag af en toe even gamen.

Werken bij Revisto

Sinds deze week ben ik 4 dagen per week actief als junior online marketeer bij Revisto. Hier wilde ik werken omdat mijn interesses voornamelijk bij online marketing ligt. De laatste 3 jaar heb ik op school al veel geleerd over de theorie en nu kan ik dit eindelijk gaan toepassen in de praktijk. Ik schiet Revisto te hulp bij verschillende activiteiten, zo zal ik vooral gaan ondersteunen bij SEO. Ik ben erg blij dat ik bij Revisto ben gaan werken. Hier ga ik veel nieuwe dingen leren, mezelf verder ontwikkelen, maar ook eindelijk het geleerde in de praktijk brengen.

Ik heb er veel zin in om hier te gaan werken en mezelf verder te ontwikkelen!

Gerelateerde blogs